Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η στιγμή του ΟΧΙ


Η Κύπρος, με ένα μεγάλο, ομόφωνο, ΟΧΙ, έδειξε τον δρόμο που υποτίθεται ότι δεν υπήρχε.


Η στιγμή της απόρριψης του νομοσχεδίου από 24hcomcy

Αυτός ο, κατά τους μανδαρίνους της Αθήνας, ανύπαρκτος δρόμος, αυτή η δήθεν αυτο-καταστροφική επιλογή, η οποία στην περίπτωση της Ελλάδας θα μας γύριζε -τάχα- στο 1950, δίχως καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα, τελικά, όχι μόνο υπάρχει, αλλά αποδεικνύεται πέρα από αξιοπρεπής και πολύ αποδοτικός.

Η Κύπρος, που υποτίθεται ότι είτε θα αποδεχόταν το νομοσχέδιο, είτε θα καταστρεφόταν, τελικώς είπε "ΟΧΙ" και όχι μόνο δεν καταστράφηκε αλλά δεν υπέστη και καμία συνέπεια, αφού θα δέχεται κανονικά ρευστότητα από την ΕΚΤ.

Θλίβομαι που οι οσφυοκάμπτες της Αθήνας, οι σφουγγοκωλάριοί τους, οι στρατιές των κομματικών παιδιών του σωλήνα, των λοβοτομημένων και αποστειρωμένων μετέπειτα πολιτικών μας και οι δήθεν "τρομοκρατημένοι" ραγιάδες-παρτάκηδες-ρουσφετολόγοι-πελάτες ψηφοφόροι τους για την Ελλάδα επιφύλαξαν μόνο το δρόμο της ντροπής και της υποταγής. Επέλεξαν να διασώσουν τις πτωχευμένες τράπεζες σε βάρος του κάθε φορολογούμενου.



Ας πάρουμε το μάθημά μας και μετά...ας πάμε να ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ...για να αλλάξει ο τόπος.
Καληνύχτα σας...

ΥΓ: Η Ελληνική Εκκλησία που είναι, αλήθεια;;;
Γιατί, αν και η σχέση μου με την θρησκεία δεν είναι η καλύτερη, αυτό τον παπά τον θαύμασα.Το ίδιο και τις αποφάσεις του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

de jure app